Hydra LogoFondata in 1990 ca o mica afacere si transformata in companie in 1991, Hydra activeaza pe piata de televiziune si comunicatii video.

In trecut, telul nostru principal a fost introducerea tehnologiilor digitale si ne-liniare pe piata Romaneasca. Ne-am concentrat pe achizitionarea tehnologiilor avansate pentru arhivarea, procesarea si transmisia imaginilor in televiziune.

In prezent, scopul nostru este implementarea tehnologiilor ce utilizeaza transferul si procesarea de fisiere si modificarea corespunzatoare a proceselor de productie in industria de televiziune si comunicatii video.

Datorita modificarilor din ultimii ani din societate, economie, industrie si tehnologie, datorita fenomenului de globalizare si datorita dinamicii crescande a schimbarilor in toate aceste sectoare este nevoie de o schimbare. Un raspuns adecvat din partea industriei media este imperativ necesar care sa rapunda la:
- cererea uriasa la accesul la infomatie din partea utilizatorului prin cresterea eficientei,
- utilizarea cailor de transmisie alternative celor existente, pentru compensarea reducerilor de piata generate de industria IT, prin utilizarea mediului on-line,
- interactivitatea solicitata de utilizator prin modificarea metodelor de productie si transmisie,
- inovatiile din industria IT prin absorbtia acestora,
- reducerea costurilor prin utilizarea platformelor informationale unificate.

De-a lungul timpului, Hydra a colaborat cu majoritatea clientilor din industria romaneasca de televiziune si a acumulat experienta necesara pentru a asigura servicii de buna calitate si de durata.

Hydra are parteneriate puternice si cu traditie pentru producatori de renume precum: Imagine Communications, Qualstar, IDX, JVC, Zixi, Newtek, Annova.
Hydra are bune colaborari cu majoritatea producatorilor mari din industria de televiziune si comunicatii care ne ajuta la integrarea corecta a diverselor tehnologii in cazul proiectelor mari.

Site 6